Başsavcısı Yeldan: Samsun'a yakışır yargı alt yapısına kavuşacağız

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Nisan 2012 17:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, çok kısa bir süre sonra Samsun'a yakışır bir yargı alt yapısına kavuşacaklarını açıkladı.

Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'in makamında ziyaret ettiği Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, suçla mücadelede alınmış olan tedbirlerin, kanunların uygulanması noktasındaki kararlılığın aynen devam edeceğini belirtti. Yeldan, ?Samsun'da insan haklarının korunması, vatandaşlarımızın hak ve hürriyetlerinin teminat altına alınması bakımında adliyemiz, dün olduğu gibi bugün de çalışmasına hız vererek devam edecektir. Yeni Samsun Adliyesi'ni ve yeni ceza infaz kurumunun yapılmasıyla da şehrimiz örnek bir alt yapıya kavuşacaktır. Çok kısa süre zarfından Samsun'a yakışan yargı alt yapısına kavuşacağız. Bu da halkımıza huzur ve emniyet olarak bir fiil dönecek" diye konuştu.

Başsavcı Ali Yeldan, Ali Yılmaz Ergen'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Habercilikte hız, zaman, doğruluk, dürüstlük ve kişi hakları noktasında, ajansın göstermiş olduğu duyarlılığa ve adliyemizin yapmış olduğu çalışmaları kamuoyuna aktarmada gösterdikleri hassasiyete teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Ziyarette Basın Savcısı Yakup Aydın da hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber